Datum objave: 23. Kolovoz 2012

Podmetnut požar pod automobile ilegalnih prijevoznika u Kninu?!

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija je priopćila da je na automobilu 65 - godišnjeg vlasnika u Golubiću  kod Knina protekle noći izbio požar. Kako neslužbeno doznajemo, automobil je izgorio, a vatra je zahvatila i dva susjedna automobila  u vlasništvu vijećenika SDSS -a u Gradskom vijeću Grada Knina Jovana Reljana. Sumnja se da je požar bio podmetnut, a priča se o tome da  su se i 65 - godišnji vlasnik zapaljenog automobila i Reljan ilegalno bavili prijevozom putnika. Vijećnik Reljan to opovrgava i kaže da  svojim  automobilima ponekad  prevozi samo prijatelje i rodbinu. Bio je, kaže, budan pa je osjetio požar i spriječio da vatra u većoj mjeri zahvati njegove automobile Audi 80 i VW Pasat.

Policija  nam je potvrdila da je isključen tehnički uzrok požara: "Obavljenim očevidom na mjestu požara je utvrđeno da je osobni automobil Golf, šibenskih registracijskih oznaka  u vlasništvu 65-godišnjeg mještanina u potpunosti izgorio. Tehnički uzrok požara je isključen, a uzrok požara je toplinska energija. Nastala šteta je procijenjena ne nekoliko tisuća kuna. Obavljenim očevidom na osobnom automobilu Audi 80, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 63-godišnjeg mještanina, je utvrđeno da na tom osobnom automobilu nisu nastala oštećenja, a u blizini vozila na dva mjesta opožarena je manja površina, na kojoj je izgorjela suha trava, od čega je na prednjem dijelu vozila zacrnjen pneumatik.", stoji u policijskom priopćenju.

Problem ilegalnog prijevoza putnika u Kninu je prisutna već godinama, a legalni taksisti se bune i tvrde da nitko ništa ne čini da ga se spriječi iako su oni nadležnim institucijama dostavili popis "ilegalaca". 
 

Iz kategorije: Vijesti