Datum objave: 08. Kolovoz 2012

Ibanez jedan od korisnika usluga prostitutku uhićenog makroa?

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati nogometaš Dinama Luis Ibanez bio je prije nekoliko mjeseci jedan od korisnika usluga prostitutki 41 – godišnjeg zagrebačkog makroa koji je sinoć prepraćen u šibenski prtitvor, doznaje portal ŠibenikIN. Više priobalnih policijskih uprava, kao što je poznato, zajedno s PU zagrebačkom, još uvijek radi na razotkrivanju lanca prostitucije razgranatom po cijeloj zemlji.  U ovom trenutku uhićen je jedan makro, neslužbeno doznajemo da je to Dubrovčanin koji živi u Zagrebu Mario Vuletić , a koji je već bio uhićen zbog podvođenja cura i nepravomoćno za to osuđen u Zagrebu, piše portal ŠibenikIN.
Posebnim mjerama praćenja, snimanja, fotografiranja  i prisluškivanja, zagrebački kriminalisti su poznatog nogometaša Dinama uhvatili na djelu na jednoj lokaciji u Zagrebu, doznaje Šibenik IN od svojih dobro informiranih izvora bliskih kriminalističkoj istrazi. Argentinski nogometaš zasad je najpoznatije ime među korisnicima usluga prostitutki iz te kriminalističke istrage, a kako doznajemo, platio je  41 – godišnjem makrou  najmanje 2 000 eura za uslugu dame noći. To je ujedno i najveća naplata zabilježena tijekom akcije praćenja od ožujka do kraja srpnja ove godine kada je više Policijskih uprava sudjelovalo u kriminalističkoj istrazi protiv organiziranog lanca prostitucije u kojem je sudjelovalo 10 cura iz unutrašnjosti Hrvatske, među kojima je bila i jedna maloljetnica.
Protiv nogometaša zagrebačkog nogometnog kluba koji baš večeras igra važnu, uzvratnu utakmicu u 3. pretkolu Lige prvaka protiv Sherifaa, neće biti nikakvih sankcija jer korištenje usluga prostitutki prema hrvatskim zakonima niti je kažnjivo niti je prekršaj.

Iz kategorije: Vijesti