Datum objave: 04. Kolovoz 2012

AGRESIJA: U Krapnju sukob zbog galame, u Vodicama zbog parkiranja

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog galame ispred pivatne kuće nastradao je jedan 16 - godišnjak a a Krpanju, a Šibenčaninu je u Vodicama nervozni Zagrepčanin zbog nespoprazuma oko parkiranja ošteti auto i osobne stvari. Prema policijskom priopćenju dvojica Krapljana, jedan 61 - godišnjak i drugi 34 - godišnjak napali svu na Krapnju dvojicu mladića od 17 i 16 godina jer su galamili ispred  njihove kuće 31. srpnja oko 1 sati poslije ponoći.  Najprije su se s njima sukobili verbalno, a onda i fizički pri čemu su 16 - godišnjaku nanijeli lakše tjelesne ozljede.

Protiv osumnjičenih će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, a protiv dvojice maloljetnika optužni prijedlozi zbog počinjenog prekršaja
iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Policija je u Vodicama dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom iz Zagreba koji je prijavljen zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.Utvrdili su da je 2. kolovoza oko 19 sati u Vodicama u Ulici Ante Španje zbog nesporazuma oko parkiranja verbalno napao 35 –godišnjaka iz Šibenika, a onda je ošteti njegov parkirani automobil te sunčane naočale i mobitel. Time mu je pričinio štetu od  8 000 kuna.

Protiv osumnjičenog će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti