Datum objave: 23. Srpanj 2012

Summer Night Shopping u petak u Dalmare centru

Diana Ferić
Diana Ferić

Dalmare centar pretvorit će se u petak,27. srpnja u oazu noćnog shoppinga i mjesta za izlazak jer će se u vremenu od 21 do 24 sata u njemu održati Summer Night Shopping. Posjetitelji će  imati priliku kupovati uz dodatne pogodnosti u trgovinama: Amadeus, Argentum, Accessoires, Alo Alo, Bambi, Basefield, Centra, Deichmann, DM, Diadema, Di Caprio, Funky Fish, Ghetaldus, Goldenpoint, Hervis, Kozmo, KiK, H&M, Levi's, Limoni, Mustang, Merkur, Mima, New Yorker, Nes, Nike, Replay, Shoe Be Do, Truimph, Tintilinić, Watch centar i JYSK.

Istodobno će na otvorenoj terasi II. etaže za posjetitelje biti organiziran summer party s glazbom uživo. Tako će klapa Babalubam zabavljati sve prisutne od 21 do 24 sati, a novootvoreni restoran Makina Paparazzi će im osigurati koktele dobrodošlice, zakusku, ali i promotivne cijene određenih pića. Dok jedni budu tulumarili uz koktele, oni koji nisu zadovoljni svojim večernjim izgledom, koji bi ga možda htjeli popraviti ili naučiti nešto novo, moći će posjetiti Dalmareove izloge ljepote. Poseban beauty program Summer Night Shoppinga bit će na raspolaganju na II. etaži, a tema je ljetni večernji izgled u nekoliko poteza. Profesionalci frizerskog salona Peši  pripadnicama ljepšeg spola, ali i njihovim jačim polovicama, pokazat će kako složiti efektne frizure u samo nekoliko minuta te izgledati glamurozno. Osim frizure, ljetni večernji izgled potrebno je nadopuniti i adekvatnim make-upom. Kojim trikovima se poslužiti za postizanje privlačnog izgleda u samo deset potez za ljetne noći, na dobrovoljkama će demonstrirati Dalmareov vizažist.

„Organiziranje Summer Night Shoppinga pokazuje kako Dalmare centar osluškuje potrebe svojih potrošača i prati svjetske i nacionalne trendove u ovoj branši. Ovom aktivnošću s bogatim programom ne samo da će se posjetiteljima omogućiti iznimno povoljna kupovina u terminu kad nisu opterećeni dnevnim obvezama, već će im se pružiti prilika da se opuste i zabave prilikom toga.“ – rekla nam je Jelena Bajkić, voditeljica marketinga shooping  centra Dalmare.
Za trajannja Summer Night Shoppinga bit će otvorne sve trgovine Dalmare centra, a ne samo one koje nude popuste.

Iz kategorije: Vijesti