Sidebar Menu

Datum objave: 05. Srpanj 2012

Kvalifikacije za Jadranske igre danas u Rogoznici

Diana Ferić
Diana Ferić

Drugi kvalifikacijski susret za područje Dalmacije u sklopu ljetnog zabavno-natjecateljskog putujućeg spektakl Jadranske igre održat će se u petak, 6 srpnja u Rogoznici u 19.30 sati. Te igre ove godine obuhvaćaju 37 destinacija na hrvatskoj obali, a na njima sudjeluje  preko 300 sudionika i više od 60 000 TV gledatelja. Riječ je o projektu koji se održava tijekom ljetnih mjeseci s ciljem obogaćivanja hrvatske turističke ponude. Program se sastoji od natjecanja ekipa, predstavnika turističkih mjesta u tradicionalnim jadranskim disciplinama.
Organizatori najavluju da će ovogodišnje treće Jadranske igre po svim pokazateljima donijeti do sada najspremnije ekipe, srčanije navijače, nove lokacije, maštovitije igre te mnoštvo novih, smiješnih i emotivnih situacija. Lani je u finalu Jadranskih susreta pobijedila ekipa „c.b. Popay“ iz Primoštena i time svom mjestu priskrbila vatrogasno vozilo, 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam