Sidebar Menu

Datum objave: 27. Lipanj 2012

Akcija "Kupujmo Hrvatsko" sa 170 izlagača večeras u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Akcija "Kupujmo hrvatsko"  održat će se dana sod 18 do 23 sata u Šibeniku, na Poljani. Svoje proizvode po promotivnim cijenama ponudit će oko 170 tvrtki, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, domaćih radinosti iz cijele Hrvatske, od kojih je tridesetak iz Šibensko-kninske županije.

Hrvatska gospodarska komora provodi je već 14 godina i nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju našeg nacionalnog identiteta.

Od prošle godine se u sklopu „Kupujmo hrvatsko“ održava i akcija "Vrijedne ruke" koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam