Sidebar Menu

Datum objave: 26. Lipanj 2012

Krajem 2012. kreće proizvodnja slatkih ukrasa na Podima

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović primio je danas u svom uredu predstavnika nizozemske  tvrtke „Alldra sweet passion“  Cornelisa Pietera van Weijena koja i direktora njegove hrvatske tvrtke Slatke stvari Ronalda Arjana Hagesteina koja će u gospodarskoj zoni Podi Šibenik izgraditi tvornicu za proizvodnju konditorskih ukrasa.  Wiijen je izvijestio gradonačelnika kako će proizvodnja izravno s linije odlaziti u izvoz, te će tvrtka,  posredstvom nizozemske kompanije Alldra, isporučivati proizvode vodećim europskim i svjetskim imenima tog segmenta prehrambene industrije – Nestleu, Dr Oetkeru i drugima. U prvoj fazi tvrtka će zaposliti 12 do 15 djelatnika, a pogon bi trebao otpočeti s radom krajem 2012.g.
Riječ je o ulaganju od oko  17 milijuna kuna i realizirano je u suradnji sa HBOR-om i poslovnom -OTP bankom. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što se projekt, unatoč recesijskim vremenima, provodi i što zona Podi dobiva još jednog respektabilnog investitora. Na sastanku su bili  i pročelnik za gospodarstvo poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika Petar Mišura i direktor zone Podi Vjeko Kaleb.
Tvrtka Slatke  stvari  d.o.o. ne podima je kupila zemljiše od  8100 četvornih metara. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam