Datum objave: 29. Svibanj 2012

Doris Pinčić vodi humanitarni koncert na stadionu na Šubićevcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Doris Pinčić, zvijezda hrvatske sapunice "Larin izbor" vodit će, uz Mariu Kiaru Matić, humanitarni koncert koji će se, pod nazivom "Šibenska srca za našu dicu održati u nedjelju, 3. lipnja na nogometnom stadionu na Šubićevcu. Organizatori su Udruga žena „Sv. Antun“,  Pikado klub „Z“ i Josip  Jadrijevicem iz Crosound glazbene mreze. Cilj akcije je prikupiti novac za  šibenske mališane oboljele od malignih bolesti. Na koncertu će nastupiti Jole, Alen Nižetić, Hari Rončević, Ivica Sikirić Ićo, Igor Cukrov, Marko Pecotic-Peco, Baruni, Nas Quatros, Klapa Cima, Klapa Bunari, Klapa Kanela, Amadeus Bend-Zadar, Tino Porobija, Udruga Sv.Antun bend, Klapa Maslina, Klapa Fortica i bend Živa vatra.
Ulaznice se mogu kupiti u Agencija „Nik“,Caffe baru „Enigma“ u Šibeniku; Agenciji Aquarius, Hitch baru, Shine caffeu i Porthos baru u Zadru te agencija F-tours u Splitu,a cijena je 50 kuna.

Organizatori su vrlo  zadovoljnji što su nakon nekoliko mjeseci priprema  uspjeli okupiti toliko glazbenih imena koji pjevaju različitu vrstu glazbe,a sada će nastupiti zajedno za teško oboljele šibenske mališane.  Organizatori su uspjeli sminiti i pjesmu “Anđeli bez krila” koja je službeni zaštitni spot Udruge žena “Sv. Antun”, a ujedno i uvod u veliki humanitarni koncert koji će se održati 3. lipnja.

Udruga žena “Sveti Antun” osnovana je prije nešto više do godine dana i vrlo se uspješno bave  humanitarnim radom. Do sada su organizirali humanitarni koncert “Za našu Saru”, lani kolovozu dobrotvornu aukciju i koncert klapa za Nikolinu Gulin pod nazivom “Za našu malu Ninu” koja je na žalost preminula prije nekoliko dana.
Lani su organizirali humanitarnu akcija pod nazivom “Šibenska srca za našu dicu”, za dvoje djece Ivana Klisovića i Antu Bučića, oboljele od malignog tumora na mozgu te akciju pomoći slijepom dječaku Mati Braliću koji se liječi na poznatoj očnoj klinici u Moskvi.
-- 

Iz kategorije: Vijesti