Datum objave: 18. Svibanj 2012

Solaris Hotel Jakov dobio Zoover nagradu za 2012. godinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Solaris Hotel Jakov je, s Grand hotelom 4 opatijska cvijeta i Hotelom Bluesun Afrodita, najbolje ocijenjeni hrvatski hotel na Zooveru, europskom portalu za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu., priopćili su danas iz Uprave Solaris resorta.

Solarisov hotel  dobio je 9,1 od ukupno deset  bodova te se - s Grand hotelom 4 opatijska cvijeta i Hotelom Bluesun Afrodita  pozicionirao među prva tri na ljestvici od ukupno deset hrvatskih hotela, i dobitnik jeZoover nagrade za 2012. "Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao napisali", su gosti na Zoover holiday reviews, europskom portalu za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu o Solaris Hotelu Jakov, jednom od pet hotela u sklopu Solaris Beach Resorta. 
„Resort izgleda čak i bolje nego prošle godine, a pogotovo njegove sunčane plaže. Hrana je vrlo dobra, a osoblje hotela je ljubazno i uslužno.“,  ocjena je jednog gosta iz Italije.
Na gosta iz Francuske hotel je ostavio jako dobar dojam, svidio mu se program zabave, a oduševio se okruženjem i Solaris plažama te mu je bilo žao što nije mogao ostati dulje od četiri dana itd.

„Nagrada Zoovera priznanje za dosadašnje ulaganje u kvalitetu, ali i poticaj za nastavak u istom smjeru.“, istaknuo je Antonio Šimac, direktor Solaris Hotela Jakov.

Iz kategorije: Vijesti