Datum objave: 16. Svibanj 2012

Teško ozlijeđeni motorist prebačen u KBC Split

Diana Ferić
Diana Ferić

Ozljede opasne po život zadobio je 47 - godišnji motociklist iz Zatona  koji je jutros udario u dostavni kamion, ispred opskrbnog centra "Djelo" na Šubićevcu, i hitno je prebačen u KBC Split. Nesreću  je skrivio vozač kamiona. On je vožnjom unatrag izlazio s parkirališta na glavnu cestu, a nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom pa se tako sudario s motociklom, utvrđeno je policijskim očevidom te prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 10 sati. Nakon sudara motorist je zajedno s motorom pao na sredinu ceste.

Zbog izazivanja ove teške prometne nesreće policija će vozača kamiona iz Zadra kazneno prijaviti šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Policijske uprave Šibensko – kninske.         

 

 

Objavljeno u 11.30 sati:Vozač motocikla ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati na Šubićevcu, na parkiralištu ispred opskrbnog centra "Djelo".  Prebačen je u šibensku bolnicu. Do nesreće je došlo kada je motociklist  koji je s glavne ceste  iz pravca Šibenika skretao na to parkiralište udario u dostavni kamion koji je, krečući se unatrag, izlazio s parkrališta. Očevid je u tijeku.  

Snimio. Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti