Sidebar Menu

Datum objave: 27. Travanj 2012

Vidović nezadovoljan tijekom radova na Banju

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Zbog nezadovoljstva dosadašnjim intenzitetom radova na izgradnji sportsko - rekreacijskog centra Banj zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović sazvao je jutros hitnu koordinaciju predstavnika izvođača radova, nadzora i investitora na samoj lokaciji.
Na koordinaciji koja se održala na plaži Banj sudjelovali su zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović, Damir Lasinović, kao glavni projektant i nadzorni inženjer , pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Josip Živković, te inženjer gradilišta i predstavnik tvrtke Minigradnja iz Vodica Mario Ercegović.
Zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Franko Vidović tražio je ozbiljniji pristup izvođenju radova kako u mehanizaciji, tako i u ljudstvu, s obzirom na vremenski rok do kojeg prva faza mora biti gotova. Predstavnik izvođača obvezao se da će Minigradnja, temeljem zahtjeva Grada odmah reagirati, te će se pristupiti značajnijem izvođenju radova na izgradnji plaže Banj već od ponedjeljka.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam