Datum objave: 07. Travanj 2012

Šibenik izgubio od Dinama - dvadesetak navijača završilo u policiji

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je, prema zadnjem priopćenju prije početka i tijekom nogometne utakmice između Šibenika  i Dinama privela ukupno 22 navijača. Dvadeset i jedan navijač je priveden radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, a jedan zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.
Jedan privedeni navijač je navijač Šibenika, dok su ostali navijači Dinama, izvjestila je u 21 sat Policijska uprava Šibensko-kninska.

 

Objavljeno u 20 sati: Dinamo je  svladao Šibenik s 3: 0 večeras na Šubićevcu i tako i teoretski osigurao da ponovno osvoji titulu prvaka. Zagrebčani su, kako se i očekivalo bili jači i spretniji. Samir je dva puta, jednom u prvom poluvremenu i drugi put u 3. minuti sudačke nadoknade, zatresao mrežu domaćina, a gol je   drugom poluvremenu  dao i Badelj. Šibenik je u drugom dijelu bio i oslabljen jer igru nije smio nastaviti kapetan Hrvoje Spahija koji je zaradio crveni karton. Utakmicu je pratilo oko 1 500 gledatelja, a navijači Dinama su dva puta bacili baklje na teren  i izazvali prekid utakmice koja je na kraju ipak nastavljena i završila u korist Dinama. 

 

Objavljeno u 19.45 sati: Nakon što su pripadnici Bad Blue Boys -a po drugi put bacili baklju na teren sudac Bebek je prekinuo utakmicu na Šubićevcu između Šibenika i Dinama. Susret je nakon devet minuta nastavljen, a  Funcuti su  navijačima Dinama skandirali "baci, baci" očekujući da će, ako još koja baklja doleti na teren, utakmica biti prekinuta u korist Šibenčana. 

Objavljeno u 18.45 sati:Zbog izazivanja nereda policija je uoči utakmice između HNK  "Šibenik" i GNK "Dinamo", koja je počela u 18 sati, privela devet navijača gostujućeg kluba, kako je priopćila Policijska uprava šibensko - kninska. Nalaze se na ispitivanju u Policijskoj postaji  Šibenik.  Utakmicu prati oko 1500 navijača od toga je 300 pobornika "Dinama". Nakon prvog poluvremena Dinamo vodi 0 : 1, golom Samira u 15. minuta. Za sada se nisu posbeno istakle niti ejdna ni druga momčad. Šibenčani, uz to, u drugo poluvrjeme ulaze oslabljeni jer je Hrvoje Spahija u 45. minuti zaradio crveni karton. Utakmicu na Šubićevcu prati i Zdravko Mamić. direktor "Dinama". Atmosfera među navijačima je naelektrizirana, a na teren su do sada Bad Blue Boys - i bacili dvije baklje. 

Iz kategorije: Vijesti