Sidebar Menu

Datum objave: 17. Ožujak 2012

POZIV: Vježbajte jogu i meditirajte na "vrhu Šibenika"

Diana Ferić
Diana Ferić

Izazovno i za one koji nisu ogrezli u jogu i meditaciju zvuči poziv šibenske Udruge za promicanje duhovne svijesti ISHA  za sutrašnje joga vježbe na otvorenom, na tvrđavi svetog Ivana s predivnim pogledom na Šibenik. Vježbe će trajati od 10 do 12 sati, a vodit će ih učiteljica joge i meditacije Natalija Buneta Klarić, osnivačica Udruge za promicanje duhovne svijesti ISHA u Šibeniku. Osim što tijelo održavaju zdravim tako što poboljšavaju rad krvotoka i gibljivost zglobova, oblikuju mišiće i masira unutarnje organe joga je tehnika kojom se um oslobađa stresa i napetosti. To je metoda za postizanje potpunog mira i apsolutne stabilnosti tijela.     
"SREĆA JE STANJE VAŠEG UMA, A NAJVIŠA SVIJEST U VAMA KAO ŠTO JE MASLAC U MLIJEKU, ZATO PROČISTITE SVOJ UM MEDITACIJOM I ONA ĆE SE POJAVITI. VIDJET ĆETE SJAJ NAJVIŠE SVIJESTI KAKO OSVJETLJAVA ČITAVO VAŠE BIĆE.", poručuju is ISHA - e. A meditirati na "vrhu Šibenika" posebni je doživljaj koji se ne propušta. Sudjelovanje u ovim vježbama i meditaciji stoji 40 kuna, kao jednokratna članarina za članstvo u Udruzi ISHA.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam