Sidebar Menu

Datum objave: 19. Ožujak 2012

Danas se bira novi predsjednik GO HDZ Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Izvjesno je, potvrđuju izvori iz šibenskog HDZ -a, da će Goran Pauk biti izabran za novog predsjednika Gradskog odbora HDZ -a Šibenik na Izbornoj skupštini koja će biti održana danas u dvorani Franjevačkog samostana sv. Ante Padovanskog na Šubićevcu. Na takav zaključak navode rezultati izbora predsjednika temeljnih ogranaka HDZ -a i predstavnika  u Izbornoj skupštini koji su provedeni proteklih mjesec i pol dana. No, kandidirat će se i Siniša Burić, koji također pretendira na  mjesto predsjednika GO HDZ -a što nam je potvrdio i danas iako je i njemu jasno da, s obzirom na raspored snaga, nema šanse.

Siniša Burić je vodstvo šibenskog HDZ -a javno prozvao da na nedemokratki naćin, izbornim inženejringom provode unutarstranačke izbore,a a oni su mu isto tako javo poručili da se, budući da je ostao na mjestu direktora gradkog poduzeća "#Zelenilo" opredijelio provoditi program SDP-a,  te da  "ne shvaća da ga taj isti SDP koristi kao samoljubivog pijuna za položaj destabilizacije HDZ-a." U svakom slučaju na današnjoj  Izbornoj skupštini HDZ -a bit će napeto i zanimljivo.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.