Sidebar Menu

Datum objave: 16. Ožujak 2012

Peticija protiv mobilnih operatera

Diana Ferić
Diana Ferić

Više od tisuću građana podržalo je današnju inicijativu zagrebačkih studenata protiv skupih mobilnih operatera u Hrvatskoj. Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića njihovu je peticiju u prva tri sata akcije potpisalo više od 1.000 nezadovoljnih građana.

Akcija je organizirana putem Facebooka, a inicijativa se naziva "Mrzim mobilne operatere". Radi se o pokretu građana koji je "odlučio stati na kraj beskrupuloznoj i bezobraznoj pljački teleoperatera u Hrvatskoj, koji već godinama potkradaju narod".

Iz inicijative zahtijevaju da se operateri prestanu razmetati riječju neograničeno te da prestanu lagati, ukidanje naknade za uspostavu poziva te ukidanje "robovlasničkih" ugovora.

Ističu kako su mobilni operateri u Hrvatskoj najskuplji u Europi, a životni standard među najlošijima. Najavili su organiziranje prosvjeda i u Rijeci i Osijeku. Peticija je dostupna i u online obliku na njihovoj Facebook stranici, a uputit će ju i na adrese T-HT-a, Tele2, Vipneta i Vlade RH

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam