Sidebar Menu

Datum objave: 12. Ožujak 2012

Općina Kistanje dobit će načelnika tek za dva tjedna

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Tko je novi načelnik Kistanja znat će se tek u drugom krugu izbora u kojemu će se za dva tjedna nadmetati Goran Reljić iz SDSS-a i Roko Antić iz HDZ-a budući da na prvom krugu izbora održanom u nedjelju niti jedan kandidat nije dobio natpolovičnu većinu glasova.
Kandidat SDSS-a Goran Reljić dobio je 47,84 posto glasova, kandidat HDZ-a Roko Antić 21,98 posto, nezavisni kandidat Marko Kardum 14,93 posto, a kandidat SDP-a Momčilo Grčić 13,87 posto glasova. Za dva tjedna održat će se drugi ponovljeni krug izbora za načelnika Općine Kistanje u kojem će se natjecati kandidat SDSS-a Goran Reljić i kandidat HDZ-a Roko Antić – izvjestila je predsjednica općinskog Izbornog povjerenstva Ana Jeleč Pecirep, a prenosi kninski portal Huknet.
Od ukupno 5.054 birača na području Općine Kistanje na izbore održane u nedjelju odazvalo se 1.932 birača ili 35,65 posto.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam