Datum objave: 25. Siječanj 2012

Egzodus se nastavlja: I Fuštar napustio Šubićevac

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Iz nogometnog kluba  stižu nove vijesti o odlascima. Kako javlja Slobodna Dalmacija, i stoper Ivan Fuštar se priključio brojnom klubu igrača (Goran Blažević, Stipe Bačelić-Grgić, Ivan Medvid, Marko Čulić, Marko Kartelo, Antonio Jakoliš) koji su tijekom siječnja dobili raskid ugovora sa Šibenikom.

Fuštaru je čiste papire za odlazak sa Šubićevca dobio na jučerašnjem ročištu pred Arbitražnom komisijom Hrvatskog nogometnog saveza. Igraču je u cjelosti priznat i novčani iznos koji potražuje od svog bivšeg kluba. Doznajemo kako bi na Fuštarov račun trebalo sjesti oko 300.000 kuna.

Čini se kako će stasiti stoper koji je ranije igrao u Hajduku i Solinu vrlo brzo pronaći i novi klub. Iz Šibenik će se, naime, preseliti samo malo sjevernije, u Zadar. Prema informacijama taj transfer je praktički zgotovljen, treba srediti samo formalnosti.

Od početka ovog tjedna odlukom Arbitražne komisije Hrvatskog nogometnog saveza još troje igrača napustili su klub.  Antonio Jakoliš, Marko Kartelo i Marko Čulić više nisu igrači NK Šibenik, a raskid ugovora na štetu kluba dobio je Jakoliš kojem  klub treba isplatiti sva potraživanja. Kartelu je ugovor dogovorno raskinut, a Čulić je kompromisno raskinuo ugovor sa šibenskim prvoligašem, iznos duga umanjen je za kaznu zbog štrajka.
 

Iz kategorije: Sport