Sidebar Menu

Datum objave: 18. Siječanj 2012

NK Šibenik isključio sedmoricu štrajkaša

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog odbijanja igranja utkamice s Hajdukom u pretposljednjem jesenskom kolu Stegovna komisija HNK ŠIbenik  iskuljučila je iz kluba Antu Aračića, Antu Bulata, Marka Čulića, Ivana Fuštara, Dražena Jelića, Marka Kartela i Darija Krištu i uz to moraju platiti kaznu u iznosu od 20 posto godišnjih primanja Bačelić – Grgić i Medvid, koji su putem arbitraže već dobili raskide ugovore, kažnjeni novčano. Zanimljivo je da  Goran Blažević, kojeg je Uprava kluba proglasila vođom šrajkaš nije dobio odluku ni o kakvoj kazni. Jedan od isključenih Ante Bulat za  Radio Šibenik ke kazao:" Mogu samo reći u svoje ime da mi je žao što je do toga došlo, jer ja osobno nisam mogao igrati tu utakmicu. Svima je poznato da ja sedam mjeseci nisam igrao, tako da mislim da onda nisam mogao igrati niti protiv Hajduka. To što sam ja podržao svoje suigrače da traže svoj novac koji su zaslužili mislim da nema veze s odigranom utakmicom protiv Hajduka.“
Bulat je već uzeo istupnicu iz kluba, pa je i službeno bivši igrač HNK „Šibenik“.
Dvojica igrača koji su u ponedjeljak imali ročište Arbitraže s klubom, Marko Kartelo i Marko Čulić, sutra imaju sastanak u klubu na kojem će pokušati doći do dogovora s klubom o isplati financijskih potraživanja. Ne dođe li do dogovora presudit će Arbitražna komisija HNS-a u ponedjeljak: „Dolazim sutra na taj sastanak. Najiskrenije se nadam da možemo pronaći neki zajednički jezik i mirnim putem pronaći dogovor“, kazao je Marko Čulić, kako javlja Radio Šibenik. 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.