Datum objave: 11. Siječanj 2012

Stipe Bačelić-Grgić novi igrač Istre 1961

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Bivši veznjak Šibenika, 23-godišnji Stipe Bačelić-Grgić naredne će dvije i pol godine igrati za pulski nogometni  klub Istra 1961. kao slobodan igrač. Jučer je,u skladu s ranije postignutim dogovorom, stigao na Aldo Drosinu, a odradio je i prvi trening s momčadi Igora Pamića.
Kako piše Sportnet, trener Igor Pamić dobio je tako kvalitetnu opciju u veznom redu te upotpunio ofenzivni dio momčadi. Također, posljednja igračka akvizicija je već odradila trening s budućim suigračima.
"Odlučio sam se za Pulu, bili su najkonkretniji i najkorektniji. Došao sam najviše zbog trenera Pamića, kazao je za Sportnet novi igrač pulskog prvoligaša.
Prvi dojmovi su odlični, kaže Bačelić-Grgić: "Ekipa me primila vrhunski. Osjećam se kao da sam ovdje već sto godina. Atmosfera je kao da se borimo za vrh, a ne za ostanak u ligi. Momčad sigurno ne zaslužuje biti tu gdje je trenutno, ekipa je kvalitetna. Nadam se da ćemo što prije osigurati ostanak u ligi, što je realna opcija".
Inače, Stipe je u mlađim kategorijama dres Šibenika zamijenio onim splitskog Hajduka. Kalio se na posudbama u Trogiru i Međimurju, da bi se 2009. godine vratio u matični klub za koji je u 59 nastupa zabio 11 pogodaka. Također, bio je član mlađih reprezentativnih selekcija.
I ovom prilikom Bačelić-Grgić dotaknuo se svog matičnog kluba: "Žao mi je što smo se rastali na ovakav način, ali, bez obzira na to, Šibenik će zauvijek ostati u mom srcu. Moj grad, moj klub. A na ovu odluku o zabrani treniranja dijela mojih bivših suigrača svaki komentar je suvišan", poručio je iz Pule novi igrač Istre. (Sportnet)

Iz kategorije: Sport