Datum objave: 13. Prosinac 2011

Dolazi li Dario Šarić u Jolly JB?

Diana Ferić
Diana Ferić

Postoji mogućnost da najveći hrvatski košarkaški talent, Šibenčanin Dario Šarić zaigra za Jolly JBS. Vlasnik tog kluba Josip  Stojanović danas je, kako prenosi Sport.net, novinarima izjavio: "Danas sam u Zagrebu, imam se susresti s obitelji Šarić. Sve su opcije u igri, od posudbe ali i otkupa ugovora od KK Zagreb. Dario će naravno dobiti minutažu u našem klubu, to nije sporno. O svemu ću vas izvijestiti
Sport.net piše kako bi mladi Šibenčanin mogao bi ubrzo napustiti redove Zagreba. Za sada je opcija posudba u neki od dalmatinskih prvoligaša, ali nije nemoguć ni odlazak u inozemstvo sljedećeg ljeta."
Dario Šarić sljedeće ljeto može, prema odredbama ugovora, napustiti redove hrvatskog prvaka. No, izgleda da će i prije isteka treće godine osmogodišnjeg ugovora 17-godišnji Šibenčanin otići, zasad na još jednu posudbu. Uslijed male minutaže u Zagrebu odlučeno je da je za Šarića najbolja opcija odlazak u nekog od hrvatskih prvoligaša.
Tako je otac mladog talenta Predrag Šarić, i sam košarkaš u prošlosti, za Večernji izjavio: "Ljetos smo imali obećanje da će Dario igrati, no spletom okolnosti i ambicija sve je otišlo u drugom smjeru. Ne krivimo nikoga, ni trenera ni klub, već samo želimo spasiti sezonu." U nastavku je otkrio kako čelnici Mrava nisu bili zagovornici nove posudbe, a spomenute su i moguće destinacije.
"Ovo su ključne igračke godine i Dario mora igrati i puno više trenirati pa će moj sin do kraja sezone igrati za šibenski Jolly JBS ili Zadar. Odluku će donijeti samostalno", zaključak je starijeg Šarića uoči drugog dijela sezone., donosi Sport.net.

Foto: Sportnet

Iz kategorije: Sport