Sidebar Menu

Datum objave: 29. Listopad 2011

Startala regata "Hell of wind" na Jadriji

Diana Ferić
Diana Ferić

Tradicionalno zadnja regata koja se boduje za Kup RH u jedrenju na dasci, pod nazivom "Hell of wind" počela je danas na Jadriji, a trajat će do 1. studenog. Organizator je Klub jedrenja na dasci Jadrija.

Sudionici regate natječu se u disciplinama slalom i formula windsurfing, a svoj dolazak su najavili natjecatelji iz Austrije, Slovenije i Češke.
Istovremeno s održavanjem regate u slalomu, u organizaciji HUKJD održati će se i GPS speed challange u kojoj disciplini nema ograničenja pri upotrebi opreme za jedrenje na dasci osim što je obvezna upotreba GPS uređaja marke Locosys, modela GT-31 ili BGT-31,  a konačni rezultati se dobivaju na temelju zbroja rezultata iz 2 s., avg. 5/10 i 500 m. U slučaju poravnatih rezultata prednost ima onaj natjecatelj sa boljim rezultatom u avg. 5/10. Svi rezultati se moraju ostvariti u širem okviru regatnog polja. Objava rezultata će biti 05.11.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.