Datum objave: 29. Listopad 2011

Trostruki sportski program ovog vikenda

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Ljubitelji vaterpola večeras dolaze na svoje. U Crnicu stiže talijanski Pro Recco – daleko najbogatija i najuspješnija europska, ali i svjetska momčad u posljednjih nekoliko godina. Susret više za gledanje, a manje za ozbiljne pokušaje osvajanje nekih bodova započinje u 18.00 sati, prenosimo sa službenog portala VK Šibenik. Stoga iz Vaterpolo kluba Šibenik preporučuju i pozivaju sve da dođu i bodre Šibenčane. Trener Mate Zeljak osvrnuo se na dosadašnju igru šibenskih vaterpolist: "Generalno gledano – ovih šest odigranih utakmica je neuspjeh jer nije osvojen niti jedan jedini bod. Međutim, kao što većina rezultata govori – bili smo vrlo blizu. Nažalost, promjene u sastavu i odlazak par važnih igrača se dosta reflektirao u igri jer smatram da se još nismo uspjeli konačno posložiti i uigrati. To je i razlog posljednje pozicije na poretku. Utakmicu odigramo u skladu s realnim mogućnostima, ali uvijek dođe ta ‘rupa’ u kojoj učinimo neku pogrešku u napadu ili dobijemo isključenje što protivnik iskoristi i rezultatski nam pobjegne. Da imamo samo malo dužu klupu mislim da bi već sada imali 5 bodova. Nadam se da će se to promijeniti i da ćemo uspjeti uhvatiti koji bod do kraja prvog dijela lige“, rekao je Zeljak i nadodao kako od utakmice s Talijanima ne očekuje ništa spektakularno, već da mu ona služi više kao odličan trening pred druge utakmice koje im slijede.

Nogometaši Šibenika, pak, na Šubićevcu dočekuju Karlovčane u 13 kolu hrvatske MaxTV lige. Utakmica je važna za obje momčadi za dobivanje sudbinskih poena za bijeg  opasne zone ispadanja iz lige, a trener domaćih Goran Tomić i oovg puta je optimističan i najavljuje pobjedu. Utakmica počinje u 16. sati. 

Na svom terenu večeras igraju i košarkaši Jolly Jadranske banke. U četvrtom kolu Prve hrvatske A1 lige sastat će se sa sinjskim  Alkarom, a nakon prošlotjednog tijesnog poraza u Slavonskom Brodu protiv Svjetlosti vjeruju u večerašnju pobjedu uz potporu navijača. Susret na baldekinu počinje u 20 sati.
 

Iz kategorije: Sport