Sidebar Menu

Datum objave: 31. Srpanj 2023

PRVACI / Krešimir Ivančević i Nardo Prelević "pokosili" konkurente na Kajak utrci i postavili novi rekord staze

Diana Ferić
Diana Ferić

Članovi Feel the power Krešimir Ivančević i Nardo Prelević su osvojili prvo mjesto na  Kajak utrci i postavili novi rekord staze.

Bila im je to najzahtjevnija utrku u sezoni. Veslali su od Masleničkog do Obrovačkog mosta, na xtazi dugoj ukupno 18.5 kilometara.

Prva faza utrke je bilo veslanje kroz Novigradskom more, zatim ulazak uzvodno u kanjom rijeke Zrmanje gdje je struja vode bila velika. Uz zajedničke napore smo oborili prošlogodišnji rekord staze koji su isto oni postavili , a iznosio 2:01h. Novi rekord je bolji za čak 7 minuta i iznosi 1:54h .Isto tako smo drugoplasirane ostavili nešto više od 7 minuta, oko 1 km”, kaže Krešimir Ivančević.

Još jednom su pokazali kako Fitness program feel the Power 7 gradi tjelesne sposobnosti u svim segmentima sporta. U startu su se odmah odvojili 300 m od ostatka natjecatelja. Pokazali su veliku eksplozivnu snagu, izdržljivost i taktičnost.

 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.