Datum objave: 05. Srpanj 2023

Boris Šiljeg član ŠRD “Krka” iz Knina osvojio broncu na Kupu jadransko-podunavskih zemalja u lovu pastrva umjetnim mamcem s obale

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sportski ribolovac Boris Šiljeg iz ŠRD “Krka”, kao član Prva ekipa Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u kojoj su uz njega boje Hrvatske branili Jasmin Subašić iz Siska i Karlo Rostaš iz Zagreba, osvojio je broncu na Kupu jadransko-podunavskih zemalja u spin ribolovu - lovu pastrva umjetnim mamcem s obale.
Na Kupu jadransko-podunavskih zemalja koji je održan na rijeci Željeznici u istočnom Sarajevu nastupilo je četrnaest ekipa iz osam zemalja. Hrvatska je na tom natjecanju imala dvije ekipe, a najbolje je rezultate postigla Hrvatska 2 u sastavu Šiljeg – Subašić – Rostaš. Hrvatska 2 je za svega nekoliko bodova zaostala za pobjedničkom ekipom Bugarske i drugoplasiranom Češkom, službenim prvacima i doprvacima svijeta u spin ribolovu. 
Na ovogodišnjem Kupu jadransko-podunavskih zemalja Borisu Šiljeg je branio zlato u pojedinačnoj konkurenciji koje je na tom natjecanju osvojio prošle godine. 

 

Iz kategorije: Sport