Datum objave: 24. Veljača 2023

VESLANJE / U Zatonu i Skradinu izbornik hrvatske reprezentacije Darko Mikšić, priprema najbolje mlade veslačice i veslače za novu sezonu. Među izabranima je i šestoro veslača „Krke”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

S priprema u Zatonu i Skradinu najbolje mlade veslačice i veslači, kandidatkinje i kandidate za reprezentaciju Hrvatske Darko Mikšić, izbornik hrvatske veslačke izborne vrste, pozvao je 26 trenutno najboljih hrvatskih mladih veslačica i veslača da aktualne školske praznike provedu na zajedničkim pripremama za predstojeću sezonu. Od pozvanih veslačica i veslača u Zaton je na pripremama 15 juniora, a u Skradinu 11 mlađih juniora. Među pozvanima je šet veslačica i veslača VK „Krka”; Franka Zorčić, Franko Dobra, Nikola Knežić, Marko Martinović, Bartol Medić i Jakov Slavica. Uz je njihov trener Milan Radečić.
U Zatnu i Skradinu zahvaljujući povoljnom vremenu vesla se u idealnim uvjetima.
S priprema u Zatonu i Skradinu najbolje mlade veslačice i veslači, kandidatkinje i kandidate za reprezentaciju Hrvatske odlaze u Rijeku gdje će se u sklopu priprema natjecati na veslačkim simulatorima-ergometrima.

Foto: Nives Crnogaća / VK Krka

Iz kategorije: Sport