Datum objave: 11. Svibanj 2022

NOGOMET / Ulaznice za utakmicu „Šibenik” – „Dinamo” u pretprodaji su 100, a na dan utakmice po 150 kuna.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nogometna utakmica možda i presudno važna za zagrebački „Dinamo” i gotovo sasvim nebitna za HNK „Šibenik” igra se u nedjelju na Šubićevcu. Nogometna javnost jako se uzbuđuje zbog tog ogleda „Šibenika” i „Dinama”. Naime ako „Dinamo” pobijedi „Šibenik” postaje prvak Hrvatske tako da će zadnja utakmica protiv „Hajduka” biti tek revijalna. No ako „Šibenik” pobijedi onda će ta zadnja utakmica „Hajduk” – „Dinamo” biti derbi svih derbija i jedan od najvećih nacionalnih nogometnih događaja, bez pretjerivanja, svih vremena.
Dakle „Dinamo” ako želi izbjeći traume i ruski rulet u Splitu mora pobijediti „Šibenik”, a „Šibeniku” ni pobjeda ni poraz ne znače baš ništa jer je siguran da nećče ispasti iz 1. lige iako je na dnu tablice. U svakom slučaju pobijediti „Dinamo” uvijek je velika stvar i bilo bi lijepo pa je za očekivati da bi „Šibenik” mogao dobiti dinamo i tako sebi pojačati ugled, a Hrvtskoj priuštiti derbi nad derbijima i pretvoriti Split u navijački vulkan.
Zanimanje za subotnju utakmicu na Šubićevcu veliko je među navijačima „Dinama” dok su u Šibeniku reakcije manje više mlake.
Ulaznice za ovu utakmicu u pretplati se prodaju po cijeni od 100 kuna, a na dan utakmice koštat će 150 kuna. Očekuje se da će u Šibenik doći oko 1000 navijača „Dinama” u Šibenik iako „Dinamo” nije dobio na raspolaganje toliko ulaznica.

Iz kategorije: Sport