Sidebar Menu

Datum objave: 16. Siječanj 2022

4. ŠZO / Ekipa „Jurini Jazavci” trijumfirala na 4. šibenskoj Zimskoj olimpijadi. Za bod je pretekla odlične „Faustove Fenikse”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Jurini Jazavci” u dramatičnom finalu pobijedili su „Faustove Fenikse” i osvojili zlatnu medalju na 4. šibenskoj Zimskoj olimpijadi kojom je zatvorena ovogodišnja sezona adventskog klizanja koje je ove godine pod imenom „Vitićevo more” bilo smješteno na Poljani. Na 4. šibenskoj Zimskoj olimpijadi sudjelovalo je pet ekipa: „Ledeni Zmajevi”, „Dajanine Dive”, „Drvosječe”, „Faustovi Feniksi” i „Jurini Jazavci”. Ekipe su se natjecale u pet disciplina; sakupljanju čunjeva, klizanju unatrag, klizanju u dalj na jednoj nozi, plesu u parovima, klizačkoj štafeti i utrci vlakića. Ekipa „Faustovi Feniksi” krenula je snažno i bila je vodeća sve do kraja natjecanja, ali je posustala u finišu ite ju je u štafetnoj utrci nadmašila ekipa „Jurini Jazavci” i domogla se prvog mjesta osvojivši u ukupnom skoru, bod više.


Danas je zadnji dan ovogodišnjeg adventskog klizanja u Šibeniku.

 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.