Sidebar Menu

Datum objave: 14. Lipanj 2021

PETANQUE / Joso Duvančić i Mirko Barać iz kluba "Krešimirov grad" osvojili dva zlata na međunarodnom turniru u Primoštenu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Joso Duvančić i Mirko Barać, članovi nedavno osnovanog Petanque kluba "KREŠIMIROV GRAD", proglašeni su najboljim igračima dvodnevnog Međunarodnog petanque turnira, koji je održan na terenima Hotela "ZORA" u Primoštenu 12. i 13. lipnja 2021. i to u diciplinama dublette i triplette. Osvojili su prvo mjesto u disciplini dublette i prvo mjesto u disciplini triplette zajedno s Vinkom Piližota. Na turniru je nastupilo je 48 petanque igrača iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Slovačke i Francuske. Iz Sloveniji su stigli: Bogdan Kirbiš, Zdenka Kšela, Joško Peklar, Iris Ahmetaj, Drago Vorih, Stojan Namesnik i Maja Viher. Iz Njemačke je došao Rudi Teuschner, a iz Slovačke Anna Zosymenko. Stigli su i petanque igrači iz Francuske: Bernard Verdier Therre i Raphael Verdier Therre.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.