Datum objave: 24. Travanj 2021

ITF WORLD TENIS TOUR - ŠIBENIK OPEN / Duje Kekez pobijedio Milija Poljičak i ušao u polufinale. Za prolazak u finale igra s Davidom Pichlerom, 486. tenisač svijeta

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatska je možda mogla imati i dva predstavnika u polufinalu Duje Kekez izborio je polufinale prvog izdanja ITF turnira Šibenik Open, da žrijeb nije u četvrtfinalu suočio dvoju hrvatskih tenisača Milija Poljička i Duju Kekeza. Kekez je bio bolji i pobjedom nad Milijem Poljičkom sa 6-4, 6-2. izborio nastup u polufinalu gdje ga čeka jaki protidvnik Austrijanac David Pichler 486. igrač svijeta. Pichler je u četvrtfinalu pobijedio Talijana Lorenza Bocchija (ATP - 749.) sa 6-3, 6-1. U drugom polufinalu su Nijemac Sebastian Prechtel (ATP - 761.) i bosansko-hercegovački tenisač Aldin Šetkić (ATP - 493.)

U finalu konkurencije parova igrat će Borna Devald i Mili Poljičak te Zvonimir Babić i David Pichler. Devald i Poljičak su u polufinalu pobijedili drugu hrvatsku kombinaciju, Alen Rogić Hadžalić -  Admir Kalender, sa 7-6 (5), 6-4, dok su Babić  - Pichler bili bolji od austrijsko-njemačkog para Bjoern Nareyka - Sebastian Prechtel sa 6-1, 5-7, 10-7.

Foto: Ante Baranić

Iz kategorije: Sport