Sidebar Menu

Datum objave: 11. Studeni 2020

TENISKA LEGENDA U ŠIBENIKU / Goran Ivanišević i predstavnici HTS -a danas su bili u Šibeniku, evo i zašto!

Diana Ferić
Diana Ferić

Delegacija Hrvatskog teniskog saveza na čelu s predsjednicom Nikolinom Babić i teniskom legendom Goranom Ivaniševićem posjetila je danas Šibenik. Obišli su teniske terene na Šubićevcu gdje su ih pozdravili gradonačelnik Željko Burić i zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, a ulozi domaćina dočekao ih je dopredsjednik Hrvatskog teniskog saveza i Teniskog kluba Šubićevac Neven Nakić te predsjednik TK Šubićevac Ivica Kostanić i ravnatelj JU Športski objekti Andrija Španja.

Prilikom obilaska terena razgovaralo se o daljnjem razvoju tenisa na području grada Šibenika te oplemenjivanju postojećih sadržaja na Šubićevcu. Predstavnici Hrvatskog teniskog saveza istaknuli su zadovoljstvo dosadašnjim ulaganjima u ovaj sport u Šibeniku te iskazali spremnost u realizaciji budućih projekata koji bi za cilj imali promociju i razvoj tenisa.

FOTO: Facebook

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.