Datum objave: 19. Rujan 2020

„ŠIBENIK” : „LOKOMOTIVA” 3 : 2 / Prva, ali velika i vrijedna pobjeda pobjeda HNK „Šibenik”. Maestralna igra Princea Ampema.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

HNK „Šibenik” nadigrao je s 3 : 2 zagrebačku „Lokomotivu” i došao do prve prvoligaške pobjede. To je odlična vijest, no još bolja je da je „Šibenik” igrao odlično i da je ekipa predvođena poletnim i prodornim Priceom Ampemom djelovala sjajno.
Prince Ampem, oduševio je lakoćom svoje igre i gotovo dječačkom razigranošću. Bilo ga je pravo zadovoljstvo gledati kako uživa u igri i baca u očaj protivničke igrače nemoćne da ga zaustave i obuzdaju. Prince je poput kralja vladao terenom i doveo „Šibenik” do velike i vrijedne pobjede. S dva gola i jednom maestralnom asistencijom kreirao je pobjedu svoje ekipe, a sam je u 90 minuta postao nova nzvijezda na hrvatskom nogometnom nebu.
Uz Princea, odlični su bili Rak i Jurić. Treba naglasiti da je „Šibenik” pobijedio jaku i iskusnu ekipu „Lokomotive” koja, doduše, ove sezone u prvih pet kola ne briljira, ali je uvijek neugodan protivnik. „Šibenik” je nakon ove pobjede s posljednjeg skočio na 7. mjesto i ima samo tri boda manje od „Hajduka” i „Varaždina” na 3. i 4. mjestu pa ako nastavi igrati kao sinoć... ništa nije nemoguće.

Foto: Ante Baranić 

Iz kategorije: Sport