Sidebar Menu

Datum objave: 14. Rujan 2020

KARTING / Tim Cina Racing Kart -a postigao dobre rezultate na natjecanju na stazi kod Trogira, a debitant Karlo Mijat oduševio

Diana Ferić
Diana Ferić

Unatoč tomu što u Šibeniku nemaju stazu za treninge članovi karting kluba Cina Racing Kart postigli su zavidne rezultate na regionalnom karting natjecanju u Planom kod Trogira. Natjecali su se u tri klase. Nino Škugor osvojio je dva puta drugo mjesto u klasi 3, Ante Čobanov drugo i treće mjesto, a   Bojan Cinotti dva puta prvo mjesto. Posebno je oduševio osmogodišnji debitant Karlo Mijat koji je odličnom vožnjom dva puta osvojio drugo mjesto u klasi 1.

"Taj je dječak stvarno talent. Odličan je i to bez treninga. Najvažnije je u ovom natjecanju bilo da su se djeca družila, uživala i uzela predah od stajanja pred monitorom". kaže Bojan Cinotti, predsjednik tog kluba.

Na natjecanju kod Trogira nastupio je još jedna klub iz Šibensko - kninske županije - AKK Rogoznica,a i njegovi članovi su postigli dobre rezultate.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.