Datum objave: 02. Prosinac 2019

ŠIBENSKI SPORTSKI VIKEND: košarkašice Šibenika uvjerljivo svladale Požežanke,košarkaši izgubili, a malonogometni klub Crnica slavio na Baldekinu

Diana Ferić
Diana Ferić
Šibenski klubovi ostvarili su polovičan rezultat proteklog vikenda, neki su zabilježili pobjedu, a  neki doživjeli poraz. 
 
Košarkašice  Šibenika upisale su petu pobjedu  u šestom kolu domaćeg prvenstva. Na Baldekinu su  uvjerljivo bile bolje o Plamena iz Požege porazivši ih rezultatom  110:57.
Nakon poraza od Zadra i Splita košarkaši Šibenke  zabilježili su još jedna poraz i to u  gostima. kod sinjskog Alkara. Alkar ih je  svladao sa 87:73 i to im je  ukupno peti prvenstveni poraz.
Nogometaši Šibenika još drže neprekidni lanac pobjeda. U malom nogometu u prvoj ligi malonogometaša šibenska "Crnica" savladala je na Baldekinu  vodeće Novo Vrijeme iz Makarske. Šibenčani su slavili sa 4:2 i upisali jednu od najvećih pobjeda u prvoligaškoj eri. 
Makarani su poveli u šestoj minuti, preko Andersona da bi u devetoj minuti izjednačio Subotić . Potom je Perić  u posljednjoj minuti prvog poluvremena postigao gol, a treći je pogodak postigao Šamija u drugom poluvremenu.  Zadnji zgoditak pogodio je u posljednjoj sekundi utakmice Protega.
 
FOTO: Ante Baranić
Iz kategorije: Sport