Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018 21:09

Nogometno veselje u Mandalini:Petogodišnji Luka Đira osvijetlio obraz stričevima iz Hajduka i Dinama

Napisala: 
Nogometno veselje u Mandalini:Petogodišnji Luka Đira osvijetlio obraz stričevima iz Hajduka i Dinama

Nogometni turnir za mlađe uzraste održao se proteklog vikenda na nogometnom terenu Sportskog centra Marinko Kardum u Mandalini u povodu obilježavanja 25 godina postojanja nogometnog kluba "Mihovil" koji je osnovan u Domovinskom ratu . Natjecali su se u tri kategorije i to "Tići" "Špigete"- početnici i mlađi pioniri. Sudjelovalo je pet klubova i stotinjak malih nogometaša. Iz Šibenika su sudjelovale tri ekipe i to Mihovil, Škola nogometa Joso Bego i HNK Šibenik. Uključio se još ŠOŠK iz Skradina i Croatia iz Stankovaca.
Bilo je i iznimnih situacija pogotovo kada su se Stakovčanima priključile četiri djevojke koje su ravnopravno igrale sa svojim muškim kolegama dok je u redovima ŠOŠK-a najmlađi bio petogodišnji Luka Đira čiji jedna stric Niko Đira igra u Hajduku, a drugi Marko u Dinamu. Među mlađim uzrastima najbolji su bili Stankovčani (Croatia), među mlađim pionirima pobijedili su nogometaši HNK Šibenika.
FOTO:Ante Baranić

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!