Sidebar Menu

Datum objave: 17. Prosinac 2018

Nogometno veselje u Mandalini:Petogodišnji Luka Đira osvijetlio obraz stričevima iz Hajduka i Dinama

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometni turnir za mlađe uzraste održao se proteklog vikenda na nogometnom terenu Sportskog centra Marinko Kardum u Mandalini u povodu obilježavanja 25 godina postojanja nogometnog kluba "Mihovil" koji je osnovan u Domovinskom ratu . Natjecali su se u tri kategorije i to "Tići" "Špigete"- početnici i mlađi pioniri. Sudjelovalo je pet klubova i stotinjak malih nogometaša. Iz Šibenika su sudjelovale tri ekipe i to Mihovil, Škola nogometa Joso Bego i HNK Šibenik. Uključio se još ŠOŠK iz Skradina i Croatia iz Stankovaca.
Bilo je i iznimnih situacija pogotovo kada su se Stakovčanima priključile četiri djevojke koje su ravnopravno igrale sa svojim muškim kolegama dok je u redovima ŠOŠK-a najmlađi bio petogodišnji Luka Đira čiji jedna stric Niko Đira igra u Hajduku, a drugi Marko u Dinamu. Među mlađim uzrastima najbolji su bili Stankovčani (Croatia), među mlađim pionirima pobijedili su nogometaši HNK Šibenika.
FOTO:Ante Baranić

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.