Sidebar Menu

Datum objave: 09. Listopad 2017

Novi uspjesi juniora VK Krka:Dvojac na pariće Radovčić - Papak osvojio zlato

Diana Ferić
Diana Ferić

Juniori Veslačkog kluba Krka Jerko Radovčić i Kristijan Papak okitili su se zlatom na završnoj regati Hrvatskog veslačkog kupa koja je proteklog vikenda održana u Pagu, u organizaciji Veslačkog kluba Pag.
Snage su odmjerile najbolje posade s ovogodišnjeg Kupa Dalmacije, u kojem se natječu klubovi iz Dalmacije i Kupa Miljenka Finderlea u kojem veslaju klubovi iz Istre, Primorja i kontinentalnog dijela Hrvatske. VK Krka na završnici je imao dvije posade, obje u kategoriji mlađih juniora, obje u dvojcu na pariće.

Denis Borna Bumbak i Lovre Klarin bili su također blizu postolja, ali su nakon velike borbe s posadama Gusara i Trešnjevke zauzeli četvrto mjesto.
Valja istaknuti kako je na ovogodišnjoj završnici zabilježen mali odaziv reprezentativaca, kako seniorskih tako i onih juniorskih, što treba pripisati činjenici da je riječ o mladom natjecanju koje se tek treba isprofilirati kao važno i potrebno.
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.