Datum objave: 17. Veljača 2016

Škraping 2016: Predstavljanje najveće hrvatske trekking utrke i u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

 

Međunarodna sportsko-turistička manifestacija Škraping na Tkonu (Pašman) bit će predstavljena i u Šibeniku u petak, 19.02. u 20h u klubu Azimut.

 

Ove godine Škraping se održava 05.03, a s današnjim danom je popunjeno 1100 ukupno 1200 mjesta. Škraping je najveća trekking utrka u Hrvatskoj koja svake godine privlači sve više natjecatelja, posjetitelja i gostiju. Tijekom Škraping tjedna, organiziran je bogat kulturno-gastro sadržaj za sve posjetitelje tako da se mogu naći otočni proizvodi na Sajmu otočnih proizvoda, može se pogledati izložba brodoloma kod Gnalića, poslušati predavanje, pogledati predstava te se može sudjelovati na radionicama izrade domaćih proizvoda.


Na predstavljanju u Azimutu bit će posluženi hrvatski otočni proizvodi tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda koji se održava u vrijeme Škrapinga, tako da će ugođaj biti kompletan.

Dođite i posjetite najavu po svemu sudeći još jednog rekordnog Škrapinga s bogatim popratnim događanjima, dječjim Škrapićem kao i nizom zanimljivih događanja u Škraping tjednu.

Iz kategorije: Sport
Označeno u: