Datum objave: 29. Prosinac 2015

Boćari Croatie osvajači Kupa Hrvatske - primio ih gradonačelnik Burić

Šibenik News
Šibenik News

 

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas članove šibenskog Boćarskog kluba Croatia koji su ovogodišnji pobjednici Kupa Hrvatske, što je ujedno i najveći uspjeh u povijesti Kluba.

Gradonačelnik je članovima ekipe čestitao na postignutom rezultatu te im poželio sretne blagdane, osobni i sportski uspjeh u nadolazećoj godini.

„ Grad Šibenik ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju sportskih objekata i nastoji biti podrška i profesionalnim i amaterskim sportskim klubovima. Naše tendencije usmjerene su na mlade ljude i njihovo kvalitetnije odrastanje koje uključuje njegovanje zdravih životnih navika, kao pretpostavku svakog sporta. Veseli me vidjeti da mladi ljudi pronalaze svoj interes u različitim disciplinama, također i u boćanju.“ , rekao je gradonačelnik Željko Burić.
 

U ime članova Kluba na primanju i čestitkama zahvalio se voditelj Kluba Rajko Žižić, kazavši da Klub djeluje već 15 godina, a njihova nastojanja i jesu vezana upravo uz pozitivan angažman i animaciju mladih kao najznačajniju pokretačku snagu društva.

 

Iz kategorije: Sport