Datum objave: 22. Prosinac 2015

Šibenik domaćin međunarodnog odbojkaškog turnira za kadetkinje i kadete

Stanko Ferić
Stanko Ferić

 

Šibenski odbojkaški klub „Krka“ bit će od 27. do 30. prosinca 2105. godine domaćin međunarodnog srednjoeuropskog odbojkaškog turnira za kadetkinje i kadete na kojem će nastupiti gotovo 200 odbojkašica i odbojkaša iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke, i Austrije.

Hrvatskoj i Odbojkaškom klubu „Krka“ domaćinstvo turnira „2015 MEVZA under age championships“ dodijelila je Srednjoeuropska odbojkaška federacija MEVZA. Riječ je o važnom i visoko cijenjenom odbojkaškom natjecanju.
Prema ocjeni Hrvatskog odbojkaškog saveza OK „Krka“ svojim je dosadašnjim radom i rezultatima dokazao da je sposoban organizirati zahtjevno natjecanje koje će pridonijeti popularizaciji odbojke i sporta općenito u Šibensko – kninskoj županiji i Dalmaciji.
Međunarodni odbojkaški turnir bit će odigran u sportskoj dvorani osnovne škole Meterize. Ulaz je slobodan za sve koji žele pratiti utakmice i navijati za hrvatsku reprezentaciju u kojoj igra Vana Mateša, odbojkašica OK „Vodice“ iz Vodica koja je prva šibenska odbojkaška reprezentativka.

To je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su o ovom natjecanju govorili Marijo Bašelović, organizacijski direktor turnira, članovi Organizacijskog odbora Mate Petrović, Zoran Zrnić te dogradonačelnik Šibenika Nikica Penđer u čijem je resoru i sport. Na konferenciji za novinare javnosti je predstavljena i prva šibenska odbojkaška reprezentativka Vana Mateša.  

Iz kategorije: Sport