Datum objave: 22. Listopad 2015

Gradonačelnik i župan primili danas šibenske sportaše koji su ostvarili sjajne rezultate

Šibenik News
Šibenik News

 

Gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk danas su u Uredu gradonačelnika čestitali na uspjesima sportašima koji su postigli istaknute rezultate na nacionalnim i svjetskim natjecanjima: Ivanu Zoričiću, Vedranu Jakšiću, Zvonku Eraku te članovima Karting kluba Šibenika.

„ Vašim uspjesima ponosi se cijeli Šibenik jer ime svog grada i svoje zemlje pronosite svijetom. Čestitam svima skupa na postignutim rezultatima, vama koji imate kontinuitet sportskih natjecanja, i mladima koji su nasljednici i budućnost sporta.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić , dodavši da Grad Šibenik značajna sredstva ulaže u rekonstrukciju sportskih objekata na što je u ovoj godini izdvojeno 8.5 milijuna kuna.

Sportašima se zahvalio i župan Goran Pauk: „ Sport nosite u srcu i uspjeli ste spojiti zadovoljstvo i uspjeh. Županija nastoji pomagati sportske klubove i pojedince u okviru svojih mogućnosti i nadam se da to zadovoljava barem bio vaših potreba. U vašim slučajevima vrijedio je moto: 'Važno je sudjelovati, ali i pobijediti' i od srca vam čestitam.“, rekao je na današnjem primanju župan Goran Pauk.

Karataš Ivan Zoričić osvojio je zlatnu medalju na natjecanju Premier lige u Salzburgu, među čak 754 natjecatelja iz 59 zemalja. Vedran Jakšić je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu u Poljskoj, dok je Zvonko Erak na natjecanju u Grčkoj izborio naslov svjetskog veteranskog prvaka u hrvanju.
 Izvrsne rezultate na natjecanjima u ovoj godini bilježi i Karting klub Šibenik, koji je star tek tri godine. Uz Bojana Cinottija, voditelja Kluba, primanju su nazočili i mladi članovi: Šime Buva i Ante Čobanov.

Iz kategorije: Sport