Datum objave: 28. Rujan 2015

Zapaženi rezultati vozača AKK Rogoznica na brdskim utrkama prošli vikend

Šibenik News
Šibenik News

 

Prošlog vikenda u organizaciji Auto Kluba Buzet održana je međunarodna brdska auto utrka 34. Buzetski dani na kojoj je sudjelovalo 230 vozača. Nastupio je i vozač Auto karting kluba Rogoznica Ante Gaćina i u poretku povijesnih vozila za prvenstvo Hrvatske osvojio je odlično 4. mjesto.

To je ujedno bila i zadnja brdska auto utrka koja se bodovala za povijesna vozila prvenstva Države, a Gaćina se na kraju sezone kao vozač plasirao na 2. mjesto u ukupnom poretku za povijesna vozila te na 2. mjesto u klasi P-2 za povijesna vozila prvenstva Hrvatske. AKK Rogoznica klupski je osvojio 3. mjesto medu klubovima.

Prošlu subotu na utrci prvenstva Hrvatske u autoslalomu 10. nagrada Ragusa racing 2015. na stazi Slano-Banići vozio je Damir Mustafić i osvojio sljedeći rezultat: 3. mjesto u klasi 1. za prvenstvo Hrvatske i 2. mjesto za regiju jug. Vozio je i Mario Giljanović te osvojio 5. mjesto u klasi 2. za prvenstvo Hrvatske i 4. mjesto za regiju jug.

U nedjelju na auto utrci nagrada Raguse racing 2015 u kronometar vožnjama na stazi Slano- Banići Damir Mustafić osvojio je 2 mjesto regija jug., dok je Mario Giljanović osvojio 3. mjesto u klasi 2. za prvenstvo Hrvatske 2. mjesto za regiju jug te 3. mjesto medu juniorima.

Iz kategorije: Sport