Sidebar Menu

Datum objave: 27. Srpanj 2015

Najbolji hrvatski plivač Mario Todorović u Šibeniku odradio pripreme za Svjetsko prvenstvo

Šibenik News
Šibenik News

 

Najbolji hrvatski plivač Mario Todorović odlazi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Posljednje sate priprema našeg reprezentativca zabilježio je fotograf Goran Matijašec, na radost brojnih obožavateljica. Uz atraktivne fotografije s priprema, naš će plivač sigurno imati veliku podršku iz Hrvatske.


“Odlazim u Kazanj predstavljati Hrvatsku na Svjetkom prvenstvu. Očekujem nove osobne rekorde. Natjecanje je iznimno jako, jer u predolimpijskoj godini svi očekuju isplivavanje A norme, koja vodi u Rio 2016!” – izjavio je Mario Todorović i dodao: “U Kazanju sam bio 2013. godine na Univerzijadi, očekujem da će i ovog puta organizacija biti na visokoj razini. Kazanj je prekrasan grad i veselim se ponovnom dolasku. Pozivam sve da bodre hrvatski tim!”


Pripreme za Prvenstvo Mario je odradio u Americi, Šibeniku i Zagrebu. Uz dva treninga dnevno, pravo osvježenje potražio je u moru. Ususret odlasku u Rusiju, pobjede je zabilježio na Grand Prix turnirima u Sisku, Kranju i Banja Luci, te na državnom prvenstvu u Zagrebu.
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam