Datum objave: 03. Svibanj 2015

Utakmica na Šubićevcu protiv Zmaja nije bila nešto, ali rezultat jest 5:1 za Šibenčane

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši Šibenika zabilježili su još jednu, 21. pobjedu u sezoni. Na Šubićevcu su s 5:1 pobijedili BŠK Zmaj, uz hattrick Ante Živkovića, te po jedan gol Grge Živkovića i Josipa Maleša. Zadovoljstvo je još veće jer je prednost na tablici povećana i sad iznosi četiri boda, prenosimo sa službenih stranica HNK Šibenika.
Do 23. minute čekalo se na prvi gol: tad je Fuštin izveo korner, Milina obranio volej Kartela, a odbijenu je loptu G. Živković pospremio u mrežu. Dvije minute prije odlaska na odmor je 2:0: opet je korner izveo Fuštin, pucao je Španja, a lopta je došla do Ante Živkovića koji trese mrežu sedmi put u sezoni.

U vrlo kratkom razmaku, od 50. do 52. minute, A. Živković postigao je još dva gola: prvo je u 50. minuti glavom u mrežu pospremio centaršut Španje, da bi dvije minute kasnije u ulozi asistenta našao se Maleš, a Ante ovog puta nogom pogađa za 4:0. Šeparović iz slobodnjaka pogađa za 4:1, a konačnih 5:1, na asistenciju Šare, postavlja Maleš u 80. minuti utakmice.
Na Subicevcu HNK Sibenik uvjerljivo je pobjedio goste iz Blata na Korculi ZMAJA s 5:1.
Iako nisu dobro igrali domacini su u prvom djelu poveli s 2:o golovima G. Zivkovica i Ante Zivkovica. U drugom dijelu Ante Zivkovic postigao je jos 2 gola a petog je dao Josip Males.

 

Iz kategorije: Sport