Datum objave: 02. Listopad 2014

Uspjeh malih gimnastičarki Šibenik - Dalmacije na međunarodnom prvenstvu u Zadru

Diana Ferić
Diana Ferić

Gimnastički klub Šibenik Dalmacija predstavio se s 13 natjecateljki na je međunarodnom natjecanje u ritmičkoj gimnastici pod nazivom Sirena kup koji je proteklog vikenda održan u Zadru. Bilo je oko 120 malih i velikih natjecateljki. Domaćinima je to peta godina uspješne organizacije natjecanja, stoga sve pohvale domaćinu na sjajnoj organizaciji.

U kategoriji najmlađih iznimno gipka i graciozna Šibenčanka Lara Karađole osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju u vježbi bez rekvizita, u istoj kategoriji Tamara Bačić okitila se srebrnom medaljom, a brončanu medalju osvojila je Gabriela Jakovljević.

Cvita Skorić i Karla Jakovljević osvojile su 4. mjesto, Laura Bačić, Iva Nakić i Mirna Cetinić osvojile su 5. mjesto, Marta Skorić osvojila je 6. mjesto, Valentina Mateša osvojila je 7. mjesto, Aneta Kalabrić osvojila je 8. mjesto, Katarina Mileta bila je 9. Mjesto, a Aneta Unić 10 .

Postignutim rezultatima zadovoljne su i trenerice Ivančica Jakoliš i Nena Tešulov.

Gimnastički klub Šibenik Dalmacija nastavlja s jakim tempom treniranja jer sredinom listopada gimnastičari putuju na međunarodno natjecanje u Danilovgrad u Crnu Goru.

Iz kategorije: Sport