Datum objave: 29. Rujan 2014

MNK Crnica u utakmici s Metkovićem došao do tri boda

Diana Ferić
Diana Ferić

Malonogometni klub Crnica osvojio je tri važna boda pobjedivši Metković s 5 : 3 na Baldekinu. „Crnica je sjajno ušla u utakmicu, vodila rezultatom 3:0 i jednostavno nije znala zabiti zadnji lijes u čavao nemoćnog Metkovića. Iako je Crnica kontrolirala utakmicu možda ju je trebalo privesti kraju na mirniji način“, kažu u MNG Crnica.

Momčad Crnice nastupila je bez svog trenera Željka Silova zbog zdravstvenih problema, a momčad je s klupe vodio kapetan Dino Belakušić. Joško Žarković debitirao je u dresu Crnice s dva lijepa zgoditka i Ivan Perica s jednim. Vrijedi zabilježiti i debi Antonija Bumbaka pred šibenskom publikom. Također, svim ostalim igračima treba čestitati na sudjelovanju u pobjedi koja ima svoju težinu s obzirom na to da znamo koliko je važan dobar start u prvenstvo. „Ova utakmica mora biti putokaz Crnici da mora još puno raditi na uigravanju i homogenosti u momčadi. Crnica sljedeće kolo opet na Baldekinu dočekuje splitsku Torcidu. To će biti sjajna prilika da se pokuša ostvariti druga pobjeda za redom i da se isprave neke pogreške koje su se događale protiv Metkovića“, ističu u „Crnici“.


SUCI: Antonijo Pejić (Podstrana) i Josip Knezović (Split)
Delegat: Željko Šimunac ( Knin)

Strijelci: 1:0 Perica, 2:0 Vuković, 3:0 Žarković, 3:1 J.Galov, 4:1 Radman, 4:2 Petković, 4:3 J.Galov, 5.3 Žarković

MNK CRNICA: Mihaljević(Gk), Čačić, Žumberac, Junaković, Perica, Radman, Orlović, Žarković, Mijat, Vuković, Bumbak, Belakušić, Jurković, Đaković(Gk). Vodite konlj: Dino Belakušić, Predstavnik kluba: Dragan Mišić

MNK METKOVIĆ: Bezer, Jurić, Marević, G. Galov, Petković, Ležinić, J. Galov, Petković

 

Iz kategorije: Sport