Datum objave: 11. Srpanj 2014

Beach rugby i Jadranske igre ovaj vikend na šibenskoj plaži Banj

Nina Medić
Nina Medić

Nakon zadarske regije, karavana Jadranskih igara dolazi uŠibenik, točnije na gradsku plažu Banj gdje će se u subotu 12. srpnja održati još jedne kvalifikacije pete sezone Jadranskih igara.

Igre su na rasporedu u 19:30 sati, a do tada će svi imati prilike uživati u još jednom sportskom programu. Povodom treće godine postojanja Ragbi kluba Šibenik, na Banju će se istog dana u popodnevnim satima održati prvi Beach rugby turnir, na kojem će nastupiti deset ekipa iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Nakon što odrade svoj turnir, ekipe Old Bastardz iz Zagreba, Sinja te Šibenika pridružit će se na terenu Jadranskih igara.

Jadranske igre prvi put dolaze u Šibenik, a većini ekipa ovo će biti prvi nastup. Odbojkaši, ragbijaši i ostali sportaši zamijenit će svoje sportske rekvizite za kašete, kostime tovara i konop te će pokušati izboriti što bolji rezultat. U šarolikom društvu ekipa naći će se i prošlogodišnji hrvatski i međunarodno pobjednici, ekipa Primoštena.

Organizatori ovog događaja su Turistička zajednica grada Šibenika, Grad Šibenik i agencija Adria eventskoji pozivaju sve ljude željne dobre zabave da se pridruže sutra na Banju.

„Sudar titana – novih i starih, Primoštena, ragbijaša, odbojkaša i lokalnih momaka. Ovakvo društvo ekipa ne može imati svatko. Mi imamo, stoga ne dvojite nego nam se pridružite i uživajte zajedno s nama!“, poručuju organizatori.

Iz kategorije: Sport