Datum objave: 13. Travanj 2014

HNK Šibenik slavio u Sinju s 0 : 2, Zadrani porazili GKK Šibenik s 101 : 64

Diana Ferić
Diana Ferić

Pobjedu značajnu za osvajanje 1. mjesta na ljestvici postigli su u Sinju nogometaši HNK Šibenik svladavši domaćeg Junaka s O : 2. Za to su ponajprije zaslužni Slavica koji je zabio gol u 52. Minuti te Kendeš koji je mrežu domaćina zatresao u 85. Minuti. Šibenčani u utorak na Šubićevcu dočekuju ekipu Imotskog koji trenutno vodi na ljestvici.

Sportska sreća nije pratila ni ovog puta košarkaše GKK Šibenika koji su, u Ligi za prvaka, izgubili od domaćeg Zadra s čak 101 : 64. Nekako su se držali u prvim minutama utakmice da bi domaćini već do kraja prvog poluvremena postigli značajnu razliku od 20 koševa koji su do kraja utakmice samo povećavali. Teu Petaniju, Zadraninu koji igra  u ekipi GKK Šibenik,  u svakom  slučaju nije bilo lako jer su iz redova navijača Zadra stizale su  i uvrede na njegov račun.

Košarkaši Jolly Jadranske banke na Baldekinu su svladali Kvarner rezultatom 73 : 56. Borba je ju prve tri četvrtine bila izjednačena da bi domaći košarkaši u zadnjoj četvrtini postigli značajniju razliku u koševima koja ih je odvela do pobjede.

Iz kategorije: Sport