Datum objave: 22. Siječanj 2014

Josip Božinović novo je pojačanje za HNK Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Josip Božinović novo je pojačanje za HNK Šibenik. Dvadesetpetogodišnji Božinović dosada je bio dugogodišnji igrač Solina, nakon čega je prešao u NK Mosor, a sada će pojačati vezni red kluba iz Šibenika.

„Uspio sam doći u Šibenik iz trećeg pokušaja. Prvi pokušaj je bio kada je klub još igrao u prvoj ligi a drugi ovog ljeta. Sada je napokon transfer riješen i nadam se da ću pomoći klubu da se što prije vrati u drugu a onda i prvu ligu te kako ćemo zajedno imati uspješnu sezonu“, rekao je Božinović na današnjoj konferenciji za novinare.

„Ovime smo počeli ostvarivati dogovoreni plan o dovođenju novih, kvalitetnih igrača na Šubićevac. Nadamo se kako će nam Božinović donijeti prevagu na sredini terena“, istaknuo je Novica Ljubičić, direktor NHK Šibenik. Ljubičić je najavio dovođenje dva nova igrača, stopera i zadnjeg veznog, početkom veljače.

Nikica Cukrov, trener HNK Šibenik kazao je kako su ovim transferom kvalitetno pokrili jedno poziciju te preostaj još dvije. „Nadam se da će već sljedeća utakmica pokazati da je ovo bio dobar potez. Ja kao trener, s direktorom kluba i ostalima ću učiniti sve kako bi ojačali klub, a ovo je bio prvi korak.

Iz kategorije: Sport