Datum objave: 28. Travanj 2012

HNK "Karlovac" pobijedio HNK "Šibenik" 1:0

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši Karlovca ipak su u današnjem  susretu sa Šibenčanima u Karlovcu, u sudačkoj naknadi zabili gol te su utakmicu završili s 1:0. Iako je riječ o utakmici Prve Hrvatske MaXTV nogometne lige osjećalo se da igrači i jedne i druge momčadi nemaju poseban motiv za igru jer je posve sigurno da odlaze u Drugu ligu pa se može reći da su samo korektno odradili posao. Jedini gol na utakmici zabio je Jelić u 92. minuti. 

Neke Šibenčane, koji su slušali  radijski  prijenos utakmice  iz Karlovca, a  javili su nam se e mailom, zasmetao je podatak da su Šibenčani do Karlovca putovali autoputom što je ipak znantno skuplje nego da su išli Ličkom magistralom. Zbog toga primjećuju da se, unatoč besparici s kojom je klub suočen, i dalje rasipnički ponašaju.   

 

Objavljeno u 17 sati: Bez značajnih šansa za jednu i drugu momčag neriješeno je završilo prvo poluvrijeme u utakmici HNK "Karlovac" i HNK "Šibenik" koja se igra u Karlovcu. Iako je riječ o prvenstvenoj utakmici 1. Hrvatske  MaxTv lige stvarno je to prijateljski susret nogometnih ekipa koje će obje vjerojatno završiti u drugoj ligi. 

Iz kategorije: Sport