Sidebar Menu

Datum objave: 03. Lipanj 2019

Maštoviti početak slavlja rođedana Dalmare centra uz Aladinovo putovanje za djecu

Diana Ferić
Diana Ferić

U čast svog rođendana 14. lipnja, centar najboljeg shoppinga Dalmare centar započeo s rođendanskim aktivnostima već prvog dana u mjesecu.

Svijet Aladinovih pustolovina jedan je od najljepših svjetova dječje mašte i igre. Stoga se upravo za Aladina odlučio i shopping centar Dalmare kako bi, nizom kreativnih radionica i plesnih točki najmlađim posjetiteljima, 1.lipnja najavio ovaj rođendanski mjesec.

Osim svijeta mašte i zabave, naši mališani su u subotu imali priliku i sudjelovati u «Aladinističkoj» nagradnoj igri. Na glavnom trgu Dalmare centra, brojni Aladinovi obožavatelji slikali su se s Aladinovim rekvizitima te svoje maštovite fotografije dijelili na Facebook stranicu Dalmare centra. Želja da njegova ili njena fotografija bude «najlajkanija» fotografija dana ispunila se Mariji Matic koja je osvojila Cinestar poklon bon u vrijednost od 400 kuna. (adv)

 

Iz kategorije: Sponozirani članci

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.