Datum objave: 01. Ožujak 2019

Djevojke i žene,označite omiljene prijateljice na FB stranici Dalmare centra i osvojite super nagrade!

Diana Ferić
Diana Ferić

Posvećene su im bezbrojne pjesme i romani, ulice i trgovi, zbog njih su padala carstva i nastajali novi svjetovi... Pogađate, govorimo o ženama. U Dalmare centru svaki dan je njihov dan, ali to nije razlog da ne obilježimo 8. ožujka na poseban način. Jer prilike za darivanje se ne propuštaju!

Dalmare shopping centar nagrađuje četiri prijateljice savršenim provodom za Dan žena. Postoji li išta bolje od vremena provedenog s najboljim prijateljicama? To su trenuci koji se pamte zauvijek, a kada to druženje uključuje shopping, večeru, kozmetičke tretmane i kino maraton, onda to zvuči kao savršena scena iz "Seks i grada“. Ali u režiji Dalmare centra, sve je moguće!

Sve što vi, drage žene, trebate napraviti jest od 1. do 7. ožujka na Facebook stranici Dalmare centra označiti svoje tri nezamjenjive žene s kojima uživate u dugim kavama, iskrenom razgovoru, koje su vam najveća potpora i bez kojih ne možete zamisliti svoj tjedan. Na taj način svaka od vas može osvojiti 500 kuna poklon-bona salona Derma Nova, shopping za 500 kuna u Mango trgovini, večeru za vas četiri, poklon-bon iz kina u vrijednosti 300 kuna iz kina i buket cvijeća!

Na Dan žena, u petak, 8. ožujka, izvlačimo sretne dobitnice metodom slučajnog odabira, a četiri prijateljice koje su osvojile nagrade trebaju doći 9. ožujka u 18 sati ispred kina Cinestar gdje će im biti dodijeljene nagrade nakon kojih mogu krenuti u večer rezerviranu samo za sebe.

Ne propustite priliku nagraditi svoje prijateljice i uživati u kraljevskom opuštanju koje ćete zasigurno pamtiti cijeli život.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci